page title icon Say Jes Kommunikation – En lokal byrå i södra sverige

Webbplatser är det bästa vi vet!

Say Jes Kommunikation drivs av mig, Jesper Hultqvist. Jag är IT-journalisten som blev kommunikatör och webbansvarig på Post- och telestyrelsen (de med ”cookielagen”), som sedan sadlade om för att hjälpa företag med digital marknadsföring. Jag älskar webbplatser och allt vad det innebär; texter, bilder, struktur, analys, lagkrav. Ja, du läste rätt. Till och med krav kring cookies och tillgänglighet tycker jag är kul och utmanande!

Avstånd inget problem

Say Jes Kommunikation finns i Åhus, söder om Kristianstad i Skåne, men har kunder från Tomelilla i söder till Göteborg i ”norr”. Digitala möten har länge varit vardag och gör det enkelt för mig att arbeta även med kunder som finns långt bort.

Vi hittar en lösning

Jag jobbar i nätverk, så ”jag” kan enkelt bli ”vi”. Ämnen som jag inte är så duktig på själv har jag kontakter som är experter på. Så det finns alltid en anledning att höra av sig till mig om du vill ha hjälp med något.

Lämna detta fält tomt